fbpx

Een lang gekoesterde droom...

Eigenaar van De Polderpannenkoek Michel van Oostrum is tot op heden nog steeds topscorer allertijden bij FC Emmen. Met 186 treffers in 339 wedstrijden zal hij dat ook nog wel een tijdje blijven. Het leverde hem de titel Mister FC Emmen op. Samen met jeugdvriend Rob van der Kleij opende hij eind juni De Polderpannenkoek in Lelystad. Een langgekoesterde droom die na tien jaar uitkomt. Hoe leuk is dat wanneer je jouw droom kunt waarmaken samen met je allerbeste vriend.

Ondertussen zijn we een aantal maanden verder en zijn er honderden, zo niet duizenden pannenkoeken gebakken en bijna net zoveel American pancakes uit de keuken gerold. Inmiddels weten veel enthousiaste gasten dit pannenkoekenrestaurant te vinden. De media heeft het nieuws van de oud-profvoetballer ook opgepikt.

De PolderPannenkoek binnen met logo op de achterwand
Hey Pannenkoek - De Polderpannenkoek

De Polderpannenkoek in de media

``Ervaringen van onze gasten``

Reserveer vandaag nog!

Wil je een tafeltje reserveren? Dat kan via ons reserveringsformulier! Spontaan langskomen kan natuurlijk ook. Bij drukte kan het zijn dat we je vragen even te wachten. Op volgorde van binnenkomst brengen we dan iedereen naar een tafeltje.

Openingstijden: Maandag gesloten. Dinsdag t/m vrijdag van 16.00 – 21.00 uur. Zaterdag open van 10.00 – 21.00 uur en zondag van 16.00 tot 21.00 uur. De keuken is tot 20.00 uur open.