fbpx

Over ons

Samen pannenkoeken eten

Eigenaar Michel vertelt; “Tegenwoordig heb je vaak maar weinig tijd voor elkaar. Even een snelle hap tussendoor, op de bank of achter de tv. Een goed gesprek aan de keukentafel waarbij er oprechte aandacht is voor elkaar verdwijnt meer en meer naar de achtergrond.”

Eigenaar Rob vult aan; “In ons restaurant ga je juist terug naar de oorsprong van het gezin, gezellig samen aan tafel waar je met smart zit te wachten op gewoon de lekkerste pannenkoeken die alleen ‘oma’ vroeger kon maken. Al wachtende starten de verhalen… met simpele vragen als; Hoe was je dag vandaag?”

Pannenkoekenstapel - DePolderpannenkoek

Je vergeet bijna dat je in een restaurant zit

Terwijl je wacht op jouw overheerlijke pannenkoek speel je een spelletje; boter, kaas en eieren, of beantwoord je vragen en dilemma’s uit onze Kletspot. Wij vinden die gesprekken, het gelach en de aandacht voor elkaar, erg belangrijk voor een ontspannen sfeer tijdens je verblijf in ons restaurant.

Wij beloven jullie dat wij keihard ons best gaan doen voor onze gasten! Onze filosofie is best simpel en staat niet voor niets in ons logo; ‘Gewoon de lekkerste!’

Wij verwelkomen jullie dan ook graag als onze gast. Tot ziens in de Polderpannenkoek.

Michel & Rob

``Ervaringen van onze gasten``

Reserveer vandaag nog!

Wil je een tafeltje reserveren? Dat kan via ons reserveringsformulier! Spontaan langskomen kan natuurlijk ook. Bij drukte kan het zijn dat we je vragen even te wachten. Op volgorde van binnenkomst brengen we dan iedereen naar een tafeltje.

Openingstijden: Maandag gesloten. Dinsdag t/m vrijdag van 16.00 – 21.00 uur. Zaterdag open van 10.00 – 21.00 uur en zondag van 16.00 tot 21.00 uur. De keuken is tot 20.00 uur open.