fbpx

Pannenkoek van de maand

De Kindersurprise Pannenkoek

Deze staan in het teken van de kleinste pannenkoekeneters onder ons. Een heerlijke kinderpannenkoek om zelf te versieren en wij trakteren de kinderen op een cadeautje (die ze zelf mogen uitzoeken).

De Snowcolade Pannenkoek

Elke maand laten we onze volgers via Facebook een nieuwe pannenkoek van de maand uitkiezen. In de maand december werd het de Snowcolade; een ambachtelijke pannenkoek met stukjes witte, pure en melkchocola en poedersuiker.

Deze nieuwe pannenkoek van de maand is vanaf heden te verkrijgen in ons restaurant. Iedereen ontzettend bedankt voor het meedenken; er zaten zeer leuke, bijzondere en lekkere suggesties bij. Let it snow, let it snow, let is snow!

Oh en wil je de Snowcolade uitbreiden met vanille-ijs en slagroom, dat kan natuurlijk ook.

De Mexicaan

Lang lang geleden, toen deze polder nog onderwater stond net zoals een groot gedeelte van Nederland, werden hier krachtmetingen gedaan door robuuste en woeste zeevaarders. Die vanuit alle windhoeken op deze aarde, Spanje, Mexico, Azië, graag wilden laten zien wie de sterkste was.

Hiervoor was een krachtig avondmaal essentieel. Uiteraard mocht niemand deze recepten te weten komen, alles was eeuwenlang strikt geheim. Tot vandaag. Wij zijn in het bezit van een van deze originele recepten, genaamd; de Mexicaan.

De Mexicaan is met trots de pannenkoek van deze maand en bevat de volgende overheerlijke ingrediënten:

  • Gekruid gehakt, knapperig ijsbergsla, ui, paprika, gegratineerde kaas, tacosaus, nachos, zoete mais en een klodder crème fraîche
DeMexicaan-DePolderpannenkoek

Al eerder verschenen pannenkoeken in de categorie ‘Pannenkoek van de maand’

  • De Carpaccio; Een ambachtelijke pannenkoek met Carpaccio, Pesto, Parmezaanse kaas, Rucola en pijnboompitten
  • De Mexicaan; Een pannenkoek met gekruid gehakt, knapperig ijsbergsla, ui, paprika, gegratineerde kaas, tacosaus, nachos, zoete mais en een klodder crème fraîche
  • LelySTART; Pannenkoek met appel, slagroom, warme kersen, vanille-ijs én chocoladesaus.

Speciaal verzoek

Niet altijd komt een Pannenkoek van de maand op onze menukaart terecht. Heb je een van deze pannenkoeken bij ons gegeten, kan je er geen genoeg van krijgen en zou je die nogmaals willen proberen? Vraag ons dan naar de mogelijkheden. De kok wil hem vast wel speciaal voor jou maken!

Reserveer vandaag nog!

Wil je een tafeltje reserveren? Dat kan via ons reserveringsformulier! Spontaan langskomen kan natuurlijk ook. Bij drukte kan het zijn dat we je vragen even te wachten. Op volgorde van binnenkomst brengen we dan iedereen naar een tafeltje.

Openingstijden: Maandag gesloten. Dinsdag t/m vrijdag van 16.00 – 21.00 uur. Zaterdag open van 10.00 – 21.00 uur en zondag van 16.00 tot 21.00 uur. De keuken is tot 20.00 uur open.