fbpx

Samen genieten van een gezellig avondje bijkletsen

Wist je dat er een Nationale Opa en Oma Dag in het leven is geroepen (4 juni) om met elkaar te genieten van de bijzondere band die grootouders met hun kleinkind(eren) hebben en als blijk van waardering?

Bovendien is het een goede gelegenheid om even stil te staan bij alle ouderen. Op die manier worden kinderen zich bewuster van de kracht van ouderen, en andersom.

Niet alleen op 4 juni is het Opa en Oma Dag, elke dinsdag is het bij De Polderpannenkoek Opa & Oma Dag. Neem uw kleinkind gezellig mee uit eten en trakteer hem of haar op gewoon de lekkerste pannenkoeken van Lelystad. Geniet van elkaar tijdens een gezellige avondje spelletjes doen met de Kletspot.

Uw kleinkind krijgt haar naturel pannenkoek met stroop, poedersuiker, hagelslag of Nutella gratis*. Uit eten is nog nooit zo leuk geweest!

*Max twee kinderpannenkoeken gratis per keer.

Opa en Oma Dag - Polderpannenkoek

Reserveer vandaag nog!

Wil je een tafeltje reserveren? Dat kan via ons reserveringsformulier! Spontaan langskomen kan natuurlijk ook. Bij drukte kan het zijn dat we je vragen even te wachten. Op volgorde van binnenkomst brengen we dan iedereen naar een tafeltje.

Openingstijden: Dinsdag t/m zaterdag van 12.00 – 21.00 uur. De keuken is tot 20.00 uur open. Maandag gesloten. Zondag open van 16.00 tot 21.00 uur.