fbpx

Kinderfeestjes

Pannenkoeken eten is een feestje!

Binnenkort een leuk feestje organiseren voor de kinderen? Ook daarvoor kan je terecht bij ons pannenkoekenrestaurant De Polderpannenkoek in Lelystad.

Verjaardagsfeestje; wie jarig is trakteert 🙂

Hoera je kind is jarig! Dat verdient een extra feestelijke traktatie en wie houdt er nou niet van pannenkoeken. Hoe leuk is het dan om haar of zijn verjaardag te vieren met alle vriendjes en vriendinnetjes bij ons pannenkoekenrestaurant De Polderpannenkoek in Lelystad. Als je in de week komt dat je kind jarig is, krijgt de jarige een Knutsel Polderpannenkoek* én een verrassingsijsje gratis!

*Vergeet niet een bewijs mee te nemen, waarop de geboortedatum staat van je kind. Deze actie is alleen geldig voor kinderen tot 13 jaar.

Zwemdiploma gehaald?

Heeft jouw kanjer haar of zijn zwemdiploma gehaald? Gefeliciteerd en reden genoeg voor een feestje! Kom het dezelfde dag vieren met de trotse familie; papa en/of mama, opa en/of oma, ooms en/of tantes en neefjes en/of nichtjes bij De Polderpannenkoek. Uiteraard verdient jouw kind een beloning voor het harde werken en krijgt hij/zij een Knutsel Polderpannenkoek of een overheerlijke portie poffertjes én een verrassingsijsje gratis! Vergeet je niet je zwemdiploma* mee te nemen?

*Op vertoon van je zwemdiploma kom je in aanmerking voor deze actie.

TIP: Geen kinderfeestje, maar wel iets te vieren? De high pancake is ook een leuk idee voor een vrijgezellenfeest of een babyshower.

Pannenkoekenstapel - DePolderpannenkoek

Reserveer vandaag nog!

Wil je een tafeltje reserveren? Dat kan via ons reserveringsformulier! Spontaan langskomen kan natuurlijk ook. Bij drukte kan het zijn dat we je vragen even te wachten. Op volgorde van binnenkomst brengen we dan iedereen naar een tafeltje.

Openingstijden: Maandag gesloten. Dinsdag t/m vrijdag van 16.00 – 21.00 uur. Zaterdag open van 10.00 – 21.00 uur en zondag van 16.00 tot 21.00 uur. De keuken is tot 20.00 uur open.